ERZURUM İL MEM ARGE

2023-2024 Eğitim Öğretim döneminde 27 okulumuz Brüksel tarafından eTwinning Okulu ilan edildi.

2023-2024 Eğitim Öğretim döneminde 27 okulumuz Brüksel tarafından eTwinning Okulu ilan edildi.

Millî Eğitim Bakanlığımız bünyesindeki Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğümüzün koordinasyonunda yürütülen eTwinning projelerimiz tüm hızıyla sürmektedir. 2023-2024 dönemi için 78 okulumuz eTwinning Okulu Etiketini başvuru ön koşullarını sağlamış ve bu okullardan 27'si eTwinning Okulu olmaya hak kazanmıştır. Değerlendirme sonucu eTwinning Okulu olmaya hak kazanan okullardaki idareci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

 

eTwinning Okulu Etiketi nedir?

 

eTwinning Okulları, eTwinning değerlerini okul yönetiminin desteğiyle okul politikalarına, uygulamalarına ve mesleki gelişim süreçlerine dahil ederler.

 

eTwinning, söz konusu Etiket ile, sadece bireysel olarak eTwinner'ların değil, aynı zamanda öğretmen ekiplerinin ve okul liderlerinin birlikte çalıştığı tüm okulun katılımını, çabasını ve bağlılığını tanıyarak değerlendirir.

 

Söz konusu Etiketi alan okullar, objektif olarak değerlendirilebilecek etkinliklerle gelişim yolculuğuna çıkmaya hazır ve istekli durumdadırlar.

 

eTwinning Okulları Misyon Bildirisi, tüm eTwinning Okullarının pusulasıdır. Söz konusu Misyon bildirisinde, aşağıdaki unsurlara vurgu yapılmaktadır:

 

  • Ortak liderlik
  • İşbirliği ve ekip çalışması
  • Öğrenci temsilciliği
  • Sosyal içerme ve inovasyon
  • Diğer okulları için rol model olunması.

Yeni Yönetim Caddesi Valilik Konağı Kat 3 Yakutiye / ERZURUM - 0 442 234 48 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.